Human-Net Alapítvány

4400 Nyíregyháza, Semmelweis u. 24.

+36306339200

Lépjen kapcsolatba velünk

Marketing tanácsadás egyéni szinteken

A marketing-szemlélet (a külső-belső körülményekhez való alkalmazkodás) nélkülözhetetlen egy szervezet hatékony és sikeres működéséhez. Ma már nincs olyan cég, kisvállalkozó sem, aki nem marketingtervei alapján célozza meg a piacát, és marketingeszközeit bővítve szélesíti vevői körét.
Erre a szemléletre az egyének életében is egyre nagyobb szükség van, ha sikeres kíván lenni céljai elérése érdekében egyéni életútján.

Ebben az online marketing tanácsadó rendszerben igyekezni fogunk a szervezeti marketingalapokat egyéni szintekre fordítani, és átfogó ismeretekkel, széles eszköztárat kívánunk biztosítani az érdeklődők számára, akik mára felismerték, hogy éppúgy szükségük van marketing stratégiára, és marketinglépésekre, mint a szervezeteknek, cégeknek.

Hiszen mi az, ami megkülönböztet bennünket, embereket a sikerre kárhoztatott cégektől?

Ezekben a szervezeti egységekben is sikeres vezetők (egyének) határozzák el, hogy nagyobb rendszerüket is sikerre viszik, azaz adaptálni kívánják személyes életútjuk eredményeit egy általuk felépített, vagy működtetett rendszerre.

Akkor kezdjük az alapoknál!

Ahhoz hogy a fentiekhez hasonlóan Ön is adaptálni tudja jól működtetett saját rendszerét esetleg a későbbiekben nagyobb rendszerekre, (vagy arra a szintre, amit Önmagának célként fel tud állítani) első lépésként a saját élethelyzetét kell jól ismernie, és rendbe tennie.

Ha van az egyénnek „marketingstratégiája” és azt működteti is a gyakorlatban, akkor nem maradnak el a kitűzött céljai, sikerre ítélt, elégedett, kiegyensúlyozott életet élhet, akár csak azok a cégek, akik a fenti részelemeket szervezeti szinten is hasonlóan jól adaptálva működtetik.

Ha Ön is alkalmassá kíván válni, hogy megtalálja a céljaihoz vezető utat, arról nem letérni kíván, hanem ismereteit bővítve tenni értük, azaz Önmagáért, akkor egyéni igényeihez mérten képes lesz haladni saját önmagának felvázolt életútján, az elképzelt álmai, céljai mentén.  Tehát ha megvan ez az elhatározás, és a tettek mezejére kíván lépni, csakúgy, mint a jól működő piacvezető cégek, Ön is sikerre, elégedettségre, kiegyensúlyozottságra lesz ítélve, ami alapja lehet további álmai megvalósításának, a már jól bevált marketingstratégiáját alkalmazva.

„A marketing nem a tépelődés világa. A marketing a cselekvés világa.”
(Jay Conrad Levinson) -

„A marketinget megtanulni napok kérdése. Mesterévé válni - egy életen át tart.”
(Philip Kotler)

„A siker titka csupán az elhatározásban rejlik: elhatározod, mit akarsz elérni, majd napról napra kitartóan teszel is érte, még akkor is, ha úgy tűnik, hogy nem fog sikerülni.”
(Anthony Robbins)

„A kihívások azért vannak, hogy tanítsanak nekünk valamit, erősebbé tegyenek és megingassák azzal kapcsolatos hiedelmeinket, hogy mit vagyunk képesek legyőzni és mit nem. Amikor megértjük, milyen célt szolgál az előttünk álló kihívás, akkor feltárul előttünk az igazság: akadályok nem léteznek, csak lehetőségek, melyek által fejlődni tudunk.”
(Yehuda Berg)

A tanácsadó cikkei:


Mi köze van a gyerekkornak a marketing tanácsadáshoz?

A szülő, mint jó tanácsadó

Hol és hogyan add el magad?

Marketingstratégia egyéni szinteken

Vess be minden eszközt!

Van egy jó üzleti ajánlatom!